روزی یک لیوان میل شود.یک قاشق غذاخوری عسل+یک قاشق غذاخوری آبلیمو+یک لیوان آب خنک
مصرف نمک دریا در غذا ه جای نمک های تصفیه شده بازار
مصرف نان سبوس دار تهیه شده با نمک دریا و بدون افزودنی شیمیایی به جای نان های سفید بدون سبوس و تهیه شده با نمک ید دار موجود در بازار
بادام شیرین
روزی 14 عدد بادام به صورت آدامس بجوید تا کاملا هضم شود یا مصرف روزی یک لیوان شیر بادام
از روغن های سالم و فاقد پارافین مانند: روغن ارده کنجد،زیتون،شحم گاو،دنبه استفاده کنید
روزانه حداقل یک ساعت پیاده روی داشته باشید
در صورتی که تحمل یک ساعت پی در پی را ندارید کم کم شروع کنید و به تدریج به روزی یک ساعت برسانید.می توانید ورزش های دیگری را نیز جایگزین پیاده روی کنید
مصرف گردو،خرما،کشک جهت استخوان بندی محکم تر و جایگزین شدن در مقابل لبنیات صنعتی
طی دوره درمانی با مشورت پزشک خود از مصرف مسکن ها و داروهایی که در روند دوره درمانی اختلال ایجادمی کند (مصرف خودسرانه)خوداری کنید
سعی کنید به تدریج نهار را حذف کرده و وعده غذایی خود را به دو وعده برسانید و جهت جلوگیری از اینکه به شما فشاری آید چند روز اول مصرف نهار را به حداقل برسانید. و بعد طی دو هفته ترک شود .وعده شام خود را به عصر رسانده که بعد از مصرف تحرک داشته باشید
غذاهای مفید برای افراد صفراوی مزاج
مرکبات،انار،شاه توت،خیار،سیب،میوه های تابستانی،زرشک،کدو سبز و حلوایی،هویج فرنگی،روغن زیتون،کاهو،اسفناج،لیمو ترش،سیب زمینی بخار پز،قارچ،برنج،نان جو،سوپ و آش جو،گوشت بوقلمون غیر هورمونی،سکنجبین،شربت آبیمو و عسل،انگور و خوراکی ها با مزاج سرد و تر
غذاهای مفید برای افراد بلغمی مزاج
آبگوشت،گوشت شتر،بره،کبوتر،سار،گنجشک،بوقلمون،مرغ محلی،میوه های رسیده و شیرین مانند:سیب،گلابی،نارگیل،به،طالبی،زنجبیل،زعفران،فلفل سیاه و قرمز،شلغم،هویج،کرفس،نعنا،لپه،ریحان،ارده،کلم قمری،خاکشیر،موسیر،رازیانه،ترخون،سیر،فندق،گردو،کنجد، دال عدس،گندم،لوبیا،نخود،شنبلیله،پسته،خرما
غذاهای مفید برای افراد سوداوی مزاج
آبگوشت،بوقلمون،مرغ محلی،سیب،گلابی،طالبی،گندم خاکشیر،هویج،سکنجبین،گیلاس،کله پاچه،روغن زیتون،آش جو،کاسنی،سمنو،دل و زبان،بره،باقلا تازه،به،عسل،انگور
غذاهای مفید برای افراد دموی مزاج
نوشیدن آب خنک به همراه چند قطعه آب لیموترش تازه، آب زرشک، کاهو، خیار، سیب، انار، نارنگی، پرتقال، گلابی، نارنج، لیموشیرین، سنجد، غوره، استفاده از سالاد فصل، غلات جوانه زده(جوی دوسر، ماش و عدس)، بذرهای ملین (اسفرزه، بارهنگ و خاکشیر).