چاقی وضیعت پزشکی است که بافت چربی بیش از حد طبیعی در بدن فرد انباشته شده باشد. انباشت بیش از حد بافت چربی میتواند باعث پسرفت شاخصهای سلامتی، از جمله کاهش میانگین طول عمر یا کاهش کیفیت زندگی گردد.شایعترین روش برای تخمین چاقی استفاده از شاخص توده بدن (BMI) است. شاخصی که با تقسیم کردن وزن شخص بر حسب کیلوگرم بر توان دوم قد وی بر حسب متر به دست میآید. طبق تعریف هنگامی که شاخص توده بدن از ۳۰=(kg/m^۲) بیشتر شود، آن فرد چاق محسوب میشود. و در کودکان از صدک استفاده میشود. دلایل متنوعی برای علت چاقی ارائه شدهاست. اما مهمترین علت مؤثر در چاقی و اضافه وزن، عبارت است از تمایل بدن ما برای ذخیره انرژی به صورت چربی این تمایل به صورت تکاملی به انسان امروزی به ارث رسیدهاست. هزاران سال پیش، اجداد انسان امروزی به دلیل نحوه تغذیه که عبارت بود از دورههای پرخوری، و انتظار طولانی مدت برای پیدا کردن دوباره غذا، توانایی ذخیره انرژی به صورت بافت اضافه چربی را به دست آوردند. بیشتر کسانی که اضافه وزن دارند، چاقی موضعی و شکمی دارند. در زنان و به خصوص در مردان چاقی شکمی و اضافه وزن افزایش چشمگیری داشتهاست. انسانهای دارای اضافه وزن یا چاق همیشه در معرض خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای زمینهای هستند. از دست دادن مقدار محدودی از این وزن اضافی میتواند کمک بسیاری به کاهش خطرات احتمالی کند.
موسسه پیک سلامت مفتخر است طی تحقیقات و پژوهش هایی که در زمینه مشکلات و بیماری های چاقی و اضافه وزن انجام شده به تولید داروهایی از جمله شربت لاغری که بسیار کارآمد بوده و جوابدهی شاخصی در زمینه کاهش اشتها و کاهش وزن داشته است
همچنین در کنار استفاده از شربت لاغری بیمار باید رعایت منعیات غذایی و همچنین استفاده از مصلحات غذایی داشته باشد
نکته
محل نگهداری خنک و دور از نور آفتاب باشد
تذکر
مقدار مصرف را با قاشق میل کنید و از سر کشیدن شربت خودداری کنید
توصیه های غذایی و درمانی
روزانه نیم الی یک ساعت ورزش داشته باشید .مانند پیادهروی،بدنسازی، یوگا، رقص و یا …
از نان های سنتی سبوس دار ، چون سنگک ، بربری ، تافتون و لواش به جای نان سفید استفاده کنید .
توصیه به نوشیدن یک تا دو لیوان آب نیم ساعت قبل از خوردن وعدههای غذایی اصلی (صبحانه، ناهار، شام) به کاهش اشتها و همچنین فرایند چربی سوزی در بدن و نیز جلوگیری از ایجاد یبوست کمک کننده است
پرهیزات غذایی و درمانی
بهتر است از مصرف غذاهای سرخ شده پرهیز شود. همچنین توصیه میشود به منظور تهیه غذاهای سالم تر و با کیفیتتر روشهای پخت غذا را از سرخ کردن به بخارپز یا آبپز و یا پختن داخل فر تغییر دهید..
ـ از غذاهایی چون دل و جگر ، کله پاچه ، غذاهای آماده و کنسرو شده تا حد امکان پرهیز کنید.
ـ از خوردن شکر ، قند ، شکلات ، شیرینی و همچنین انواع نوشابه ها دوری کنید .
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.